+31651692855

Flamark is producent van de MABO en MABFlamark levert ecologische brandbestrijdingsmiddelen, ze hebben geen nadelige gevolgen voor het milieu, mens en dier.

Reguliere brandblusmiddelen moeten regelmatig gecontroleerd worden, omdat zij onder druk staan of met batterijen werken. De producten van Flamark niet, ze zijn simpel in het gebruik, hebben een lange levensduur en werken gegarandeerd. De automatisch brekende MABO en de gooi fles MAB zijn voorzien van een technisch hoogwaardig brandblusproduct op basis van een unieke ongevaarlijke vloeistof. Jarenlange specialistische kennis en ervaring zijn samengebracht tot een ongeëvenaarde krachtige brandblusformule. Het blust allerlei soorten branden veilig en zeer efficiënt in slechts enkele seconden.

Hoe werkt het?

Gooi een Mab blusgranaat in het vuur en hij blust de brand in enkele seconden.

Flamark Mab € 85,00

ex btw p/stuk

Geef brand geen kans. De Mabo brandblusser breekt automatische bij 84 graden.

Flamark Mabo € 110,00

ex btw p/stuk

Een brand bestaat uit 5 belangrijke factoren, de brandvijfhoek. Een brandbare stof, zuurstof, ontstekingstemperatuur, de mengverhouding en een katalysator. De eerste 3 factoren wordt ook wel de branddriehoek genoemd. De brandblusmiddelen van Flamark grijpen in op het katalytisch effect van een brand, die een sterk negatieve katalysator veroorzaken, waardoor de brand in enkele seconden wordt geblust.

De producten van Flamark zijn goedgekeurd voor de Europese markt en hebben een Germanischer Lloyd goedkeuring onder nummer 86.349-09 HH. U kunt ze dus toepassen op de boot, thuis, werkplaats, op het bedrijf, computerruimte, restaurant,  hotelkamer en zelfs bij u hebben in de auto. Kortom: Overal waar mensen, dieren, machines en goederen beschermd moeten worden. Vanzelfsprekend hoopt U de brandblusser nooit nodig te hebben, maar wellicht dat Uw omgeving er een keer een beroep op moet doen. Niets is erger dan dat U machteloos toe moet kijken en niet in staat bent te kunnen helpen.

Een Mab of Mabo bestellen is gemakkelijk

Geef aan hoeveel u van elk wil bestellen. De Mab kost slechts €85,00 p/stuk en de Mabo €110,00 p/stuk. Deze prijzen zijn exclusief btw en verzendkosten.

 

Nu bestellen

Kuiper Verzekeringen uit Heerenveen heeft als eerste verzekeraar de MAB en MABO goedgekeurd als vervanger voor een regulier brandblusmiddel.

Ook voor bedrijfsmatige (verhuur) jachten zijn de MAB & MABO toegestaan als vervanger. Niet langer meer keuringskosten maken dus! Neem contact op voor een passende offerte.